Rioolontstopping

Wij ontstoppen rioleringen en afvoeren van 32 mm tot 400 mm. Hiervoor maakt Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V. in Apeldoorn gebruik van de modernste apparatuur. Zo hebben we diverse ontstoppingswagens die zijn uitgerust met een watertank met een inhoud van 900 liter water. Met deze wagens kunnen we onze werkzaamheden ook uitvoeren op plaatsen waar geen water bij de hand is.

De waterdruk is regelbaar en variërend van een druk van 10 tot 200 bar en het water spuit door de hogedrukslang met een hoeveelheid van ruim 75 liter water per minuut. De slang heeft een lengte van 100 meter en is dus zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Naast het verhelpen van verstoppingen met waterdruk, ontstoppen we ook met speciale veren. De verenmachines zijn geschikt voor de kleinere afvoeren. Deze worden gebruikt in leidingen tot 50 mm.

Als een simpele ontstopper niet genoeg is kan Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V.  u uit de brand helpen.  Wij verhelpen jaarlijks 2500 verstoppingen. Dit doen we met waterdruk of verenmachines.

Bij een rioolverstopping heeft u vaak weinig aan een standaard ontstopper. Schakel daarom bij een verstopping de kennis en expertise in van een ervaren ontstoppingsbedrijf als Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V. uit Apeldoorn. Met zowel waterdruk als verenmachines lossen we de verstoppingsproblemen op en zorgen we voor schone rioleringen. Wacht bij een verstopping niet te lang: de druk kan leiden tot scheuren, lekkages, stank en wateroverlast.