Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V. in voor alle rioolwerkzaamheden


Vacature

Medewerker riolering

Als service medewerker bij Van rioolontstopping en -renovatie tot stankdetectie, vetputten legen en rattenoverlast bestrijden. Als servicemedewerker bij Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping trek je er iedere dag op uit om rioleringsproblemen in de regio Apeldoorn op te lossen. Afwisselend en lekker fysiek werk, dat je iedere keer weer voor nieuwe uitdagingen stelt


Dit ga je doen:

Voor je aan de slag gaat drink je een bak koffie met je vijf collega’s op de zaak. Vervolgens stap jij in je bus om de rioleringsproblemen in de regio Apeldoorn te fiksen. Je komt bij mensen thuis en bezoekt bedrijven en instellingen. Trekt de wc niet meer door? Zit de keukenafvoer of de hemelwaterpijp verstopt? Komt er geen water meer uit de douche? Jij gaat op onderzoek uit, lokaliseert het probleem (bijvoorbeeld met behulp van een camera) en lost het op. Soms zit er alleen maar iets in de weg dat je met behulp van een hogedrukspuit of een speciale veer verwijdert. Maar soms is het probleem hardnekkiger en dient er een stuk buis of leiding vervangen te worden.


Je bent lekker de hele dag op pad om zelfstandig – en soms met een collega – klussen te klaren met behulp van jouw praktische kennis en het gereedschap dat je bij je hebt. Daarbij mag je rekenen op superveel afwisseling. Zo leeg je in de ochtend misschien wel een vetput bij een horecaondernemer, inspecteer je na de lunch een riool en spoor je voor het vijf uur is een lekkage op met een rookmachine. Je krijgt veel vrijheid om het werk op je eigen manier aan te pakken. En hoe langer je bij ons werkt, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt.


Functie-eisen: 


  • Relevante ervaring is altijd welkom. Heb je dat nog niet? Geen probleem; wij leren je de fijne kneepjes van het vak.
  • Je hebt een rijbewijs B. Het is mooi meegenomen als je ook een rijbewijs E hebt, maar dat is geen must.
  • Je werkt graag met je handen, weet van aanpakken en bent flexibel. Zo draai je om de paar weken een storingsdienst waarbij het kan voorkomen dat je ’s avonds of in het weekend nog even aan de slag moet

Dit bieden wij: 

Er is weinig zo vervelend en het komt ook nog eens altijd op het verkeerde moment: rioleringsproblemen. Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping zorgt dat die problemen in de regio Apeldoorn zo snel mogelijk tot het verleden behoren. We lossen ontstoppingen op, leggen rioleringen aan, inspecteren het riool, detecteren stank en verwijderen nare luchtjes. En we legen rioolputten en bestrijden ratten en legionella. We zijn een klein, hecht en heel informeel bedrijf, dat jou alle ruimte biedt en je de tijd geeft om jezelf te ontwikkelen. Verder mag je rekenen op:

  • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Een contract van zes maanden. Werk je graag bij ons en zijn wij ook tevreden over jou? Dan zetten we dat na een halfjaar om in een vast contract.
  • Leuke collega’s en afwisselend werk.
  • Heel veel zelfstandigheid


Reageer direct


Interesse? Bel Jan Sjoerd Jager, eigenaar, via 06 - 28 83 78 44, of stuur een mail naar jsjager@boschriolering.nl.

Bosch Rioolontstopping B.V. in Wenum Wiesel is er voor meer klussen dan alleen het verhelpen van verstoppingen. Ook wanneer u vervelende luchtjes wilt laten detecteren, een vetput wilt laten legen of een riolering wilt vernieuwen of repareren, belt u: 055 - 366 41 30. We helpen u ook graag in de regio Heerde, Voorst, Zutphen en omgeving. U kunt ons tevens een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Contactgegevens

Bosch Rioolontstopping B.V.

Adres

Marleweg 90
7345 DS Wenum Wiesel

Telefoon

055 - 366 41 30

E-mail

info@boschriolering.nl

Openingstijden

24-uursservice