Ontstoppingsbedrijf nabij Zutphen

Ontstoppingsbedrijf in de buurt van Zutphen nodig?

Is uw wc verstopt, of loopt de gootsteen niet meer door? Lukt het niet om de boel zelf te ontstoppen? Dan is het de hoogste tijd om onsgespecialiseerde ontstoppingsbedrijf nabij Zutphen in te schakelen. Voor spoedgevallen staat Bosch Rioolontstopping 24/7 paraat om u te helpen. U kunt trouwens ook een beroep op ons doen als u last hebt van een vervelende rioollucht. We komen dan langs om een stankdetectie uit te voeren en uit te zoeken wat er precies aan de hand is. We detecteren de oorzaak van de vieze geur met behulp van een rookkanon.


Inzetbaar voor alle rioolwerkzaamheden


Problemen met het riool en verstoppingen kunt u het beste door een vakman laten verhelpen. Als ontstoppingsbedrijf voor Zutphen en omstreken pakken wij alle rioolwerkzaamheden altijd efficiënt en grondig aan. Zo verhelpen wij verstoppingen met inzet van waterdruk of verenmachines. Wanneer een rioolbuis gescheurd is, dan gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag om de buis te herstellen of te vervangen. Met onze moderne camera's sporen wij exact de plek op waar de scheur zich in de rioolbuis bevindt.

Riool ontstoppen voor een betaalbare prijs

Behalve voor het ontstoppen en repareren van riolen, bent u bij Bosch Rioolontstopping ook aan het juiste adres voor de aanleg van nieuwe rioleringsbuizen. Maakt u gebruik van een vetput of een vetafscheider? Laat deze dan bijtijds legen door Bosch Rioolontstopping, uw betrouwbare ontstoppingsbedrijf in de buurt van Zutphen. We komen met speciale tanks bij u langs om de vetputten leeg te zuigen. Daarnaast doen wij aan legionellabestrijding door de waterleidingen in uw pand met heet water door te spoelen. Wilt u van onze diensten gebruik maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel 055 - 366 41 30, of stuur even een e-mail!