Rioolontstopping in Heerde, Dijkhuizen, Niersen en Zuppeld

Rioolontstopping via Bosch Riolering BV

Last van een verstopte riolering, is het toilet verstopt of heeft u storingen aan de afvoer? Zoekt u met spoed een rioolontstoppingsbedrijf in de omgeving Heerde, Zuppeld, Niersen en Dijkhuizen? Bosch riolering BV staat 24 uur per dag voor u klaar om alle rioolproblemen snel en doeltreffend op te lossen. Eén telefoontje is genoeg; onze vakspecialisten komen dan zo snel mogelijk naar u toe om de storing te verhelpen.


Bij Bosch rioolontstopping kunt u terecht voor alle rioolwerkzaamheden zoals ontstoppingen, stankdetectie, rioolreiniging, het verhelpen van lekkages, legionella bestrijding en het aanleggen van vetputten. Ook kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van nieuwe rioleringen in de omgeving van Zuppeld, Dijkhuizen, Niersen en Heerde.

Rioolontstopping en inspectie

Een verstopt riool, het toilet verstopt of een andere storing aan de afvoer kan veel overlast veroorzaken en is moeilijk zelf te verhelpen. Daarom is het belangrijk dit snel te laten herstellen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Onderneem onmiddelijk actie, want oplopende druk in de buizen kan scheuren, lekkages en vervolgens water- en stankoverlast veroorzaken. Is er sprake van een verstopping dan is het vaak onduidelijk waar het euvel zit. We zullen daarom met speciale apparatuur een camera-inspectie van de riolering doen om de verstoring op te sporen.


Stank in het riool


Heeft u last van een stinkende afvoer of ruikt u een nare rioollucht in huis, dan is een slecht werkend riool meestal de boosdoener. Er kunnen scheuren zitten in het afvoerstelsel of er kan ergens een lekkage zijn. Maar het kan ook zijn dat er iets mis is met de ontluchting. Met moderne stankdetectie-apparatuur sporen wij op waar het probleem zit. Dit doen we onder andere met een rookkanon. Als de plaats en de oorzaak van de storing duidelijk zijn kunnen we dat direct voor u herstellen.

Rioolherstel of nieuwe riolering aanleggen


Wilt u een nieuw riool plaatsen bij uw woning of bedrijf in Niersen, Dijkhuizen, Zuppeld of Heerde neem dan contact op met Bosch riolering BV. Niet alleen bent u dan verzekerd van een deskundige aanleg volgens de geldende normen, onze vakspecialisten werken ook snel, grondig en denken graag met u mee. Ook als het gaat om lastige herstelwerkzaamheden aan oude buizen of als er verzakkingen in de bodem geconstateerd zijn, wij kunnen u altijd een passende oplossing bieden!