Heeft u een verstopping in de waterafvoer? Schakel dan Bosch Rioolontstopping in; het ontstoppingsbedrijf voor regio Apeldoorn en Ede.

24/7-service

Hangt er een nare lucht in de rioolafvoer?

Schakel de stankdetectiediensten van Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV in

Heeft u last van een nare lucht in de rioolafvoer die maar niet weggaat? Met stankdetectie achterhaalt u waar de doordringende lucht vandaan komt. Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV helpt u de stank op te sporen en definitief te verwijderen.

Stankdetectie

Een vervelende rioollucht is vaak te wijten aan een slecht functionerend riool, bijvoorbeeld door een breuk in de rioleringsbuizen of door een lekkage. De stankoverlast is lastig met het blote oog te detecteren. Om de lekkage en stank op te sporen, maken we gebruik van een rookkanon. Door rook in het riool te blazen, vinden we de aard van het probleem. Uiteraard kan ons ontstoppingsbedrijf de breuk of scheuren in de riolering herstellen.

Wilt u snel van de vieze rioollucht af? Neem dan contact op met ons ontstoppingsbedrijf uit Apeldoorn.

Rattenoverlast

Op ongedierte zit niemand te wachten en van ratten wilt u helemaal zo snel mogelijk af zijn. Om een rattenplaag te stoppen, is het essentieel dat gaten in de riolering worden opgespoord. Een rat leeft in het rioleringsstelsel en door gaten (in uw pand) nestelen ratten zich ook in de woning.

Ook bij rattenoverlast maken wij gebruik van een rookkanon. Hiermee sporen we het probleem gemakkelijk op. We werken samen met diverse ongediertebestrijders die de rattenoverlast snel verhelpen.