Heeft u een verstopping in de waterafvoer? Schakel dan Bosch Rioolontstopping in; het ontstoppingsbedrijf voor regio Apeldoorn en Ede.

24/7-service

Wanneer een simpele ontstopper niet genoeg is

Bij een rioolverstopping heeft u vaak weinig aan een standaard ontstopper. Schakel daarom bij een verstopping de kennis en expertise in van een ervaren ontstoppingsbedrijf als Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV. Met zowel waterdruk als verenmachines lossen we de verstoppingsproblemen op en zorgen we voor schone rioleringen. Wacht bij een verstopping niet te lang: het kan door de druk leiden tot scheuren, lekkages stank en wateroverlast.

Het ervaren ontstoppingsbedrijf uit Apeldoorn en Epe

Wij ontstoppen rioleringen en afvoeren van 32mm tot 400mm. Hiervoor maakt Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV gebruik van de modernste apparatuur. Zo hebben we diverse ontstoppingswagens die zijn uitgerust met een watertank met een inhoud van 700 liter water. Met deze wagens kunnen we onze werkzaamheden ook uitvoeren op plaatsen waar geen water voorhanden is.

De waterdruk is regelbaar variërend met een druk van 10 tot 200 bar en spuit door de hogedrukslang tot ruim 75 liter water per minuut. De slang heeft een lengte van 100 meter en is dus zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Naast het verhelpen van verstoppingen met waterdruk, ontstoppen we ook met speciale veren. De verenmachines zijn geschikt voor de kleinere afvoeren. Deze worden gebruikt in leidingen tot 50mm.

Snel een ontstoppingsbedrijf nodig?

Heeft u in de regio Apeldoorn en Epe met spoed een krachtige ontstopper nodig? Bel bij een verstopping 055 - 366 41 30. Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV is 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar voor spoedgevallen.