Contactinfo

Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV
Marleweg 90
7345 DS Apeldoorn

KvK 60241918

Locatie

Rioolontstopping in Heerde, Zuppeld, Niersen en Dijkhuizen

Bij Bosch rioolontstopping kunt u terecht voor alle rioolwerkzaamheden zoals ontstoppingen, stankdetectie, rioolreiniging, het verhelpen van lekkages, legionella bestrijding en het aanleggen van vetputten. Ook kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van nieuwe rioleringen in Zuppeld, Dijkhuizen, Niersen en Heerde. Neem nu contact met ons op!

Last van een verstopte riolering of heeft u storingen aan de afvoer? Zoekt u met spoed een rioolontstoppingsbedrijf in de omgeving Heerde, Zuppeld, Niersen en Dijkhuizen? Bosch riolering BV staan 24 uur per dag voor u klaar om alle rioolproblemen snel en doeltreffend op te lossen. Eén telefoontje is genoeg; onze vakspecialisten komen dan zo snel mogelijk naar u toe om de storing te verhelpen. 


Rioolontstopping en inspectie


Een verstopt riool of een andere storing aan de afvoer kan flink veel overlast veroorzaken en is moeilijk zelf te verhelpen. Daarom is het belangrijk dit snel te laten herstellen via een professioneel ontstoppingsbedrijf. Wacht daar niet te lang mee want oplopende druk in de buizen kan scheuren, lekkages en vervolgens water- en stankoverlast veroorzaken. Is er sprake van een verstopping dan is het vaak onduidelijk waar het euvel zit. We zullen daarom met speciale apparatuur een camera-inspectie van de riolering doen om de verstoring op te sporen. 

Stank in het riool


Heeft u last van een stinkende afvoer of ruikt u een nare rioollucht in huis, dan is een slecht werkend riool meestal de boosdoener. Er kunnen scheuren zitten in het afvoerstelsel of er kan ergens een lekkage zijn. Maar het kan ook zijn dat er iets mis is met de ontluchting. Met moderne stankdetectie-apparatuur sporen wij op waar het probleem zit. Dit doen we onder andere met een rookkanon. Als de plaats en de oorzaak van de storing duidelijk zijn kunnen we dat direct voor u herstellen. 

Rioolherstel of nieuwe riolering aanleggen


Wilt u een nieuw riool plaatsen bij uw woning of bedrijf in Niersen, Dijkhuizen, Zuppeld of Heerde neem dan contact op met Bosch riolering BV. Niet alleen bent u dan verzekerd van een deskundige aanleg volgens de geldende normen, onze vakspecialisten werken ook snel, grondig en denken graag met u mee. Gaat het bijvoorbeeld om lastige herstelwerkzaamheden aan oude buizen of zijn er verzakkingen in de bodem geconstateerd, dan kunnen we altijd een goede oplossing bieden.