Heeft u een verstopping in de waterafvoer? Schakel dan Bosch Rioolontstopping in; het ontstoppingsbedrijf voor regio Apeldoorn en Ede.

24/7-service

Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV leegt (vet)putten snel en efficiƫnt

Heeft u als café, restaurant of hotel een vet- of olieafscheider die u door een ontstoppingsbedrijf veilig, snel en efficiënt wilt laten legen? Neem wanneer u een volle vetput heeft contact op met Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV.

Laat vetputten legen door ons ontstoppingsbedrijf

Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV maakt bij het legen van (vet)putten gebruik van een tankcombinatie. De tankcombinatie is uitgerust met een zuigslang van 50 meter. Hiermee kunnen we ook de moeilijk bereikbare plaatsen in de putten legen. De apparatuur wordt gebruikt om putten, septic tanks, vetvangers en zelfs ondergelopen kruipruimtes te legen. De machine is uitgerust met een ontstoppingsmachine. Zo kunnen wij in een handeling de put (of riolering) legen en schonen.

Horecagelegenheden zijn verplicht een vetafscheider te plaatsen. Deze wordt veelal geplaatst in de keuken en het hoofdriool. Hiermee voorkomt u dat etens- en olieresten in de hoofdrioolafvoer terecht komen.

Onderhoud
Een vetput dient u zelf te onderhouden. Een slecht functionerende vetput kan resulteren in een opeenhoping van vet. Hierdoor slibt de rioolafvoer dicht en ontstaan verstoppingen. Een te volle vetput kan gaan stinken, wat ongedierte aantrekt. Laat daarom de vetput periodiek legen door een ontstoppingsbedrijf.