Heeft u een verstopping in de waterafvoer? Schakel dan Bosch Rioolontstopping in; het ontstoppingsbedrijf voor regio Apeldoorn en Ede.

24/7-service

Leidinginspectie van Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV

Wanneer er problemen zijn met de riolering is het voor ons niet altijd meer nodig om zelf op onderzoek uit te gaan in de rioolafvoer. Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV beschikt over een aantal camera’s die rioleringen nauwkeurig kunnen inspecteren.

Camera-inspectie

Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV maakt gebruik van diverse camera’s voor leidinginspecties. De camera’s hebben verschillende diameters en zijn geschikt voor leidingen met een breedte van 32mm tot 250mm. Daarbij geeft de camera ook aan op welke diepte die zich bevindt. De camera’s zijn voorzien van een zender waarmee we bovengronds de camera kunnen volgen. Zo weten we altijd meteen waar het eventuele probleem zich bevindt. Met de beelden sporen we scheuren, gaten, verzakkingen of ingegroeide boomwortels op.

Het voordeel van de camera-inspectie is dat we gericht kunnen zoeken. Het scheelt tijd, kosten en kracht.

Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV staat altijd voor u klaar

Problemen met de riolering? Laat de rioolafvoer inspecteren door Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV voor de regio Apeldoorn en Ede. We zijn telefonisch 24/7 bereikbaar op 055 - 366 41 30. We komen zo snel mogelijk uw kant op om verstoppingsproblemen en lekkages op te sporen en te verhelpen.