Contactinfo

Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV
Marleweg 90
7345 DS Apeldoorn

KvK 60241918

Locatie

Rioolontstopping Hoenderloo

Rioolontstopping in Hoenderloo
Een verstopping van de riolering wilt u uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Zelf heeft u echter niet altijd genoeg knowhow of tijd. In dat geval kunt u rekenen op Bosch Riolering. Ons rioleringsbedrijf is actief in de regio rond Apeldoorn en lost problemen aan de riolering op in Hoenderloo en omstreken. Ook in andere plaatsen rond Apeldoorn richten wij ons op rioolontstopping: Zutphen, Eerbeek, De Haere, Garderen of Dieren, we reizen elke kant op.

Specialist voor rioolontstopping van De Haere tot Otterloo
Ondervindt u overlast van stank in huis, de keuken, de badkamer of het toilet, water dat niet meer wegloopt of andere problemen rond uw afvoer? Neem dan contact op via het online contactformulier, via e-mail of telefonisch, en wij zorgen ervoor dat uw riolering snel weer perfect functioneert. Bosch Riolering is dé vakman voor rioolontstopping op de Veluwe en ontstopt riool in elke plaats tussen Otterloo en Dieren.

Werkwijze rioolontstoppingen
Bij het verhelpen van een rioolverstopping in De Haere, Loenen, of Hoenderloo is veel mogelijk. Bosch Riolering maakt gebruik van professionele technieken om de verstopping van uw afvoer aan te pakken. Indien nodig kunnen wij besluiten tot camera-inspectie om de aard van het verstoppingsprobleem nader te bekijken. Bij scheuren in de rioolbuizen behoort onder andere de inzet van een rookkanon tot de opties.

Is uw afvoer verstopt, heeft u een rioolontstopping nodig in Terwolde, Loenen of Otterlo, of heeft u een ander probleem met het riool, bel 055 366 41 30. 

Neem nu contact met ons op!