Heeft u een verstopping in de waterafvoer? Schakel dan Bosch Rioolontstopping in; het ontstoppingsbedrijf voor regio Apeldoorn en Ede.

24/7-service

Wij zijn uw ontstoppingsbedrijf in regio Apeldoorn en ver daarbuiten

Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV is inzetbaar voor alle rioolwerkzaamheden, niet alleen wanneer u een ontstoppingsbedrijf zoekt. Ook wanneer er een nare rioollucht hangt die maar niet weggaat, een lekkage voor problemen zorgt of vetputten geleegd moeten worden, neemt u contact met ons op. Wij zijn in geval van spoed 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Rioolontstopping

Bij een verstopping zijn er twee manieren om de riolering te ontstoppen: of door het gebruik van hoogwaterdruk of door verenmachines te gebruiken. Bosch Rioolontstopping beschikt over alle materialen, wagens en machines om verstoppingen op te lossen.

Aanleg en herstel

Niet alleen bij verstoppingen in de riolering neemt u contact met ons op. Is er een lekkage of scheur? Moeten er nieuwe rioleringsbuizen worden aangelegd? Ook voor rioolreparatie en het aanleggen van rioolafvoer belt u Bosch Rioolontstopping.

Inspectie

Om lekkages, scheuren en ingegroeide boomwortels op te sporen, maken wij gebruik van een speciale camera. Deze weet zijn weg te vinden in leidingen van 32mm tot 250mm.

Stankdetectie

Hangt er een vieze rioollucht die niet weggaat? Waarschijnlijk zorgt een kleine lek of scheur voor de geur, veroorzaakt door stilstaand water. Met een rookkanon detecteren we stank en vinden we de plek van de lekkage. Het rookkanon is daarnaast ook geschikt om de bron van rattenoverlast te detecteren.

Legen van vetputten

Heeft u als horecabedrijf of vereniging een vetput of vetafscheider? Laat deze tijdig legen door Bosch Rioolontstopping. Met speciale tanks zuigen we de putten en eventueel zelfs kruipruimtes leeg.

Legionellabestrijding

Legionella is een gevaarlijke bacterie die groeit in stilstaand water. Is de legionellabacterie in de leidingen van uw pand aangetroffen? Schakel onze legionellabestrijding in. Met heet water (temperatuur 85 graden Celsius) spoelen we leidingen schoon en doden we de bacterie.