Heeft u een verstopping in de waterafvoer? Schakel dan Bosch Rioolontstopping in; het ontstoppingsbedrijf voor regio Apeldoorn en Ede.

24/7-service

Voor een nieuwe riolering of reparatie belt u Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV

Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV is er niet alleen om verstoppingen te verhelpen. Ook wanneer er een nieuwe riolering moet worden aangelegd of wanneer oude leidingen en buizen hersteld of vervangen moeten worden, neemt u contact op met ons ontstoppingsbedrijf uit Apeldoorn.

Aanleggen riolering

Voor zowel het aanleggen en herstellen van riolering maken wij gebruik van KOMO-gecertificeerde materialen. Hiermee is de kwaliteit van het materiaal gewaarborgd. Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV heeft meerdere machines in het wagenpark, waarmee we elke klus kunnen klaren. Voor graafwerkzaamheden beschikken we over een minigraafmachine en voor bestratingen hebben we een trilmachine. Ook hebben we om verzakkingen tegen de gaan een stampmachine.

Met Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV bent u verzekerd van een perfecte en snelle aanleg van een nieuwe riolering. Neem voor aanvragen en meer informatie over prijzen, contact met ons op.

Rioolrenovatie

Naast ontstoppingen en het aanleggen van riolering, is rioolreparatie een belangrijke dienst die wij aanbieden. Lekkages, scheuren in de buizen of boomwortels die vergroeid zijn met de riolering veroorzaken vervelende kwesties zoals stank- en wateroverlast.

Bij een rioolrenovatie sporen we het probleem op met behulp van camera’s of een rookkanon. Hierna wordt een stuk glasvezel met componentenhars –omwonden met ijzerdraad- geleid naar het probleemgebied. Hier wordt het opgeblazen als een ballon zodat het tegen de wand aan komt te zitten. Na enkele uren laten we de lucht eruit lopen en is de rioleringsbuis voorzien van een harde nieuwe binnenkant. Het is een efficiënte techniek waar ons ontstoppingsbedrijf veel ervaring mee heeft. Neem daarom bij rioolreparaties contact op met Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping BV.